søndag 2. februar 2014

Asian Crossover.... Fabulous SüdØst !!

God søndag.
Nok en uke seiler inn til innspurten dere!
Og vi skriver 2.februar...
 
  
 
Som dere allerede vet, så elsker jeg søndager <3 Tid til lang frokost og late formiddagstimer...
En perfekt start på dagen for meg er å våkne tidlig.. hilse på søte pusepoter som lekent, toer seg mot armen min.. sprette opp og sette over kaffekjelen, skynde meg ut til sultne hønepøner og haner <3...
Vel inne igjen og finne frem ingredienser til rundstykke deigen og sette i gang kjøkkenmaskina..
lage ferske, gode, grove rundstykker... Mmmm...

 
Imens deigen står til heving, er det tid for morgen YOGA... via Livegym på pc`n.... en herlig måte og starte dagen på, det kan varmt anbefales <3 For meg har det vært nøkkelen til "å finne tilbake" til et funksjonelt liv igjen! Yoga fyller deg med varme og energi.. pusten går lett og man blir myk og smidig.. stivhet og ømhet i muskler og ledd forsvinner og det klarner hodet.. mentalt rensende! Stress og mas forsvinner og man finner hvilepulsen igjen! En god motpol og ha med seg i dagens travle hverdag dere!


Magasiner til en god kopp kaffe!

På fredag var vi en gjeng med kollegaer ute på en aldri så liten fornøyelse i Oslo. Nærmere bestemt på SüdØst ved Akerselva. (sydost.no) FOOORR en kulinarisk opplevelse <3 Wow altså... Har du ikke vært der, er det noe du bør sette deg som mål i 2014!! Stemningen og interiøret skaper en så bra atmosfære at det skal godt gjøres å ikke la seg begeistre der altså... Asian Crossover på Grünerløkka. Vi fikk en femretters meny, med alt fra fisk og sjødyr til kylling og crispy duck.. og for noen smaker...!! Yes- jeg sier bare Wow, jeg alstå! Dessverre tok jeg ikke noen bilder av selve måltidene... men det gjorde en av kollegaene mine ;) så kanskje jeg kan få lurt til meg et par av de??!..
Heldige meg, som får lov å være en del av det fellesskapet på skolen vår <3 Tror at dette må bli en tradisjon fremover nå altså... et slags julebord kan man jo si at det var :)


bildet er lånt fra hjemmesiden deres... her satt vi.. :)
 

Ellers må jeg vie noe av tiden min i dag til oppgaveskriving... jeg ligger ganske godt an, men det hadde vært deilig å bli ferdig i løpet av helgen og vie fokus på ny uke og lade opp til den :)

På håndarbeidsfronten er det brodering eller stitchery for alle penga om dagen! hihi.... har fått tak i et nydelig veggteppe fra AnnaKa... det er så nydelig synes jeg! Jeg bestilte det på lappedilla.no



Stitchery....


AnnaKas lille veggteppe.. skal henge i trappen min...

Ønsker deg en riktig fin søndag videre :) nyt og lad batteriene til en ny og innholdsrik uke!
klemmer fra Wenche   


Mjauuu... fra Wilma også :)
 

1 kommentar:

  1. Skjønne pusen <3

    Der så det lekkert ut ja og tenker det var super hyggelig. Skulle vært flinkere til å reist på slikt- den gang jeg bodde på Lørenskog var det liksom mye lettere med det.
    Er det barne eller ungdomsskolen du skal undervise i når du er ferdig studert ? haster ikke med svar altså- noen år ennå til prinsessene begynner på skolen- men artig om du blir læreren, da er de heldige :)

    Ønsker deg en fin uke <3

    Klemmer Monica

    SvarSlett

En gave til en venninne...

En gave til en venninne...

Til tantegull...

Til tantegull...