søndag 10. august 2014

New life on the farm..

God søndag dere!
Nå kan jeg meddele at Annamor klekket en kylling på fredag!! Herlighet altså... noe så skjønt <3 Det hører med til historien at det har vært noen forsøk før vi endelig fikk det til! Det har nok hjulpet med at det har vært så varmt og deilig i sommer.. Det ligger tre egg til der, så jeg er så spent på om de klekker også :)

 

Stolte fine Annamor... Blanding: silke Dverg Kochin <3

Tittei verden <3

I går ga jeg Annamor havregrøt med egg som var rørt inn i grøten, da tok hun frem kyllingen så den skulle spise også..og da fikk jeg sjansen til å ta bilder av de :)

Nå har høsten banket på døren her altså! Jeg kan ikke huske at åkeren ble skåret før skolen begynte igjen... men nå har de høstet inn kornet på jordene her i kroken hvor jeg bor... det er noe eget med det synes jeg. Den deilige lukten som gir budskap om høst og deilige lune kvelder med lys på bordet og fyr i ovnen... deilig og varmt om dagen og kjøligere om kvelden... jeg elsker høsten!
Ønsker dere en fin søndag!
klemmer fra Wenche

2 kommentarer:

 1. Alle årstider har noe fint over seg :)

  De har tatt åkeren her også- på den ene siden.

  Men du og du så skjønn <3 og så flott bilde du fikk tatt. Får vise disse bildene til Finn- han har reist på jobb nå og kommer hjem i morgen tidlig. Han er så glad i Høner - uff nå kom det kanskje litt feil ut :)

  Nyt kvelden klem fra Monica

  SvarSlett
 2. For et hyggelig innlegg og for noen søte høns ! :)) Våre ferie hus utleiere har skaffet seg 5 høner, de var bare så søte der de gravde i jorda med beina og klukket i bakgrunnen.

  SvarSlett

En gave til en venninne...

En gave til en venninne...

Til tantegull...

Til tantegull...